Geurhinder?

Afvoerproblemen?

Rare of vieze geurtjes

Verstopte afvoer?

Breuken in de afvoer?

Verzakking van de riool?

150 euro exclusief btw

Scherpste prijs in Vlaanderen!

Bel ons: 056 23 00 30Contacteer ons voor een camera onderzoek

Afvoerproblemen?

Nu Flow spoort de locatie en oorzaak op!

Met onze diverse rioolcamera’s neemt Nu Flow uw riolering uitgebreid onder de loep. Of het nu preventief of probleemoplossend is: een rioolinspectie kan heel wat onnodige kosten vermijden!

Afvoerproblemen oplossen met camera onderzoek

Zonder dat u er erg in heeft, kan er heel wat fout lopen in de riolering van uw woning. Bovendien zijn symptomen vaak moeilijk te traceren. Geurhinder die regelmatig opduikt of blijft hangen. Een afvoer die om de haverklap vastloopt. Misschien heeft u het zelf al trachten op te lossen met een plopper of chemisch ontstoppingsmiddel. Dit zijn vaak slechts lapmiddeltjes. Een rioolinspectie door Nu Flow is de meest efficiënte weg naar een duurzame oplossing. Zo vermijdt u onnodige complicaties.

Wij lossen uw probleem op met camera onderzoek

Met camera-onderzoek nemen we de binnenkant van rioleringen onder de loep en sporen exact de oorzaak en locatie van het probleem op. Naargelang de diameter van de leiding zetten we camera’s in verschillende formaten in. De rioolcamera heeft een flexibel snoer en baant zich een weg door alle soorten riolen, van klein tot groot. Daar blijft het niet bij. We hebben ook de expertise in huis om het probleem aan te pakken.


Ontdek hier hoe wij een camera onderzoek uitvoeren

De voordelen van onze werkwijze

  • Rioolinspectie zonder breekwerk of andere overlast.
  • De complete riolering kan worden in kaart gebracht.
  • We hebben alle knowhow in huis om het probleem niet alleen te detecteren, maar ook op te lossen.

FAQ

Kan endoscopie ook toegepast worden om de riolering in kaart te brengen?

Zeker, dit zal vooral van pas komen bij bouw- of verbouwwerken. Tip: Bewaar de plannen van uw riolering zorgvuldig en noteer wijzigingen. Op die manier kunnen we sneller problemen lokaliseren.Contacteer Nu Flow voor een gespecialiseerd cameraonderzoek