Problemen met uw sanitaire leidingen?

Nauwelijks of geen druk op het water?

Lekkende kraan?

Roest water?

Vervuild of gekleurd water?

Corrosie op de leidingen?

Vocht in de muren?Contacteer Nu Flow om uw leidingen te herstellen

Last van watersnood op uw sanitaire leidingen?

Bel Nu Flow! Wij herstellen uw waterleidingen

Leidingen herstellen is ons vak. De belangrijkste gevolgen van watersnood op uw sanitaire leidingen zijn te weinig druk op het water, vochtige muren of tegels, lekken, corrosie... De problemen stapelen zich ongemerkt op en veroorzaken grote schade. Daarbij komt uiteraard het verlies van liters water. Nu Flow snelt te hulp met een uitgekiende en duurzame methode! Door plaatsing van een epoxy binnenlaag worden gecorrodeerde en geƫrodeerde leidingen hersteld, en dat zonder hoge uitgaven of ingrijpende werken.

Wat zijn de problemen van kapotte waterleidingen?

  • De ellende begint met corrosie. Kalk en dergelijke koeken zich vast. De buizen verstoppen en zo verdwijnt geleidelijk aan de druk.
  • Loden leidingen brengen lood in het drinkwater en zijn schadelijk voor uw gezondheid.
  • Een lekkende leiding manifesteert zich ook door opstijgend vocht op de muren wat in grote schade kan resulteren.
  • Exuberant waterverbruik: Een lek van 2 mm veroorzaakt een verbruik van 192 liter per uur!

Hoe herstellen wij uw waterleidingen?

Nu Flow pakt dit probleem aan met de Nu Flow coating, een techniek die de sanitaire leidingen blijvend beschermt tegen corrosie!


Bekijk hoe wij uw leidingen herstellen

De voordelen van onze werkwijze

  • 25 jaar waterdichte garantie
  • Snelle service: De epoxyvloeistof zal binnen de 12 tot 24 uur uitharden. De leiding is de volgende dag alweer bruikbaar
  • Kostenbesparend: geen schade of andere overlast
  • De leiding is blijvend beschermd tegen corrosie.

FAQ

Hoe zie ik dat mijn waterleiding roest of corrodeert?

Corrosie manifesteert zich vooral door verminderde druk. Water met een roodbruine of blauwgroene kleur duidt eveneens op een probleem. Ook aan zinkgruis in het filtertje van de kranen herkent u de sporen van roest en corrosie. Opgelet: Bij recente, traditionele leidingen ziet u uiteraard geen zichtbare tekenen van corrosie, maar ook daar is het slijtageproces al begonnen.

Hoe ontstaan lekken in mijn waterleiding?

Lekken in traditionele waterleidingen zijn onvermijdelijk. De grote oorzaak is immers het water zelf. Afhankelijk van de samenstelling en temperatuur van het water en van de druk in de leidingen kan dit proces sneller verlopen. Sowieso vertonen leidingen zonder coating reeds na twee jaar de eerste tekenen van corrosie. Deze corrosie leidt in eerste instantie tot kleine lekken die later groter worden.

Op welk soort leidingen kan de Nu Flow-coating toegepast worden?

De Nu Flow-coating is geschikt voor gegalvaniseerde, koper- en niet-metalen leidingen. De behandeling gebeurt steeds op dezelfde manier.

Hoe wordt met de Nu Flow -techniek gegarandeerd dat de leidingen schoon zijn?

Tijdens de werkzaamheden wordt door ons team verschillende controles, waaronder een visuele controle via de aansluitpunten van uw sanitair, uitgevoerd. Op die manier kunnen wij de perfecte reiniging van uw leidingen garanderen.

Kunnen ook grote gaten in de leidingen hersteld worden met Nu Flow techniek?

Neen. Grote gaten aan de binnenkant van de leidingen kunnen niet hersteld worden met ons coating-systeem. Daarom worden beschadigde stuk tijdens het reinigingsproces door ons team vervangen.

Wat is de oorzaak van een lekkende leiding?

De grote oorzaak van lekken is het water zelf. Lekken zijn dus onvermijdelijk in traditionele waterleidingen. Dit slijtageproces kan sneller verlopen naargelang de samenstelling en temperatuur van het water. Leidingen zonder coating vertonen na twee jaar al de eerste tekenen van corrosie. Dit leidt tot kleine lekken en op termijn tot grote lekkages.

Wordt de duurzaamheid van Nu Flow Belgium gegarandeerd?

Wij garanderen duurzame leidingen die beter zijn dan nieuw met ons coating-systeem dat 100% bestand is tegen corrosie en roest. 25 jaar garantie verzekerd.

Moet ik mijn vloeren beschermen tijdens de werkzaamheden?

Neen. Ons team doet dit voor u met een speciaal hiervoor voorziene vloerbedekking. Bovendien worden alle werkzaamheden binnenin uw woning uitgevoerd. Op die manier wordt vermeden dat modder en vuil van buiten naar binnen worden gebracht. Wij laten uw huis na zoals we het aangetroffen hebben.

Zorgt het Nu Flow-systeem voor lawaaihinder tijdens de werkzaamheden?

Neen. Het unieke systeem laat toe uw leidingen in alle rust te vernieuwen - zonder ongemakken en zonder verstoring van uw dagelijkse activiteit.

Werkt Nu Flow snel?

Ja, in tegenstelling tot traditionele herstellingswerken die tijdrovend en vervelend zijn, reinigen en coaten wij uw leidingen in een mum van tijd.

Kan het Nu Flow-systeem de gezondheid schaden?

Neen. De gezondheid van u en uw gezin is immers onze topprioriteit. Het epoxy-coating-systeem is Belgaqua gekwalificeerd.


Contacteer ons om uw leidingen te herstellen