Dringend tijd voor een putrenovatie?

Problemen met uw put?

Barsten of lekken in de wand van uw put?

Waterniveau dat zakt?

Niveau lager dan de overloop van uw put?

Is het nodig uw put te herstellen?

Vieze geurtjes?

Verkleurd water?Contacteer Nu Flow voor al uw putrenovaties!

Last van barstjes en scheurtjes in uw put?

Uw putten krijgen doorheen de jaren veel te verduren.

We vergeten wel eens dat het weer bijvoorbeeld een grote invloed kan hebben op de staat van onze regenput/ septische put. Hoewel een klein barstje in het begin misschien nog geen probleem vormt, is het toch aangewezen om uw putten tijdig te herstellen om grotere problemen met uw putten te voorkomen.

Putproblemen zijn moeilijk vast te stellen

Door jarenlange slijtage en weersomstandigheden kunnen er lekken en barsten ontstaan in uw septische put of regenput. Vaak zijn deze niet detecteerbaar met het blote oog, maar komen ze aan het licht door water in uw kelder, uw put die leegloopt zonder dat u regenwater heeft gebruikt, geurhinder, verstoppingen en verkleuringen van uw water. Van zodra u onraad “ruikt” is het dus aangeraden om onze Nu Flow specialisten te laten vaststellen of een putrenovatie noodzakelijk is.

Putrenovaties op maat

Bij Nu Flow weten we als geen ander dat het tijdig herstellen van uw putten grote voordelen heeft. Als er na inspectie blijkt dat een putrenovatie nodig is, kan u bij Nu Flow terecht voor een snelle en efficiënte oplossing. Wij hercementeren uw put en kunnen zo vaak voorkomen dat u de volledige put moet vervangen.


Ontdek hier hoe wij een putrenovatie uitvoeren

Voordelen

  • Goedkoper t.o.v. volledige putvervanging
  • Efficiënt en snel
  • Geen overlast
  • Graaf en uitbreekwerken
  • Put kan weer voor langere tijd mee

FAQ

Hoe zie ik dat ik mijn put moet herstellen?

Hoewel u soms scheurtjes zelf kan detecteren, merken onze klanten meestal dat er een probleem is doordat het waterniveau in de put te laag is of deze zich niet meer vult.

Is het nodig om mijn put te laten inspecteren?

Mocht u denken dat er een probleem is met uw septische put of regenput, raden wij u aan om dit zo snel mogelijk te laten nakijken, aangezien het goedkoper is om de put te herstellen dan deze te moeten vervangen.

Waarom ontstaan er lekken in mijn put?

Putten ondergaan jarenlang de weersomstandigheden, dit samen met de druk in de put zelf, zorgen vaak voor problemen met het cement rondom. Het is dus onvermijdelijk dat er na verloop van tijd lekken ontstaan, bij de ene put is dit sneller dan bij de andere.

Waarom is een putrenovatie aangewezen?

Als u de scheuren en barsten in uw put op zijn beloop laat, zal dit steeds resulteren in een groter probleem, zoals erge geurhinder of verzakking (wegspoelen van de aarde) van de bodem rondom. Hierdoor zal u steeds uw volledige put moeten laten vervangen, wat veel duurder is dan gewoon de put te herstellen.

Waarom is het belangrijk de put te herstellen?

De cement-bekleding van Nu Flow garandeert dat de levensduur van de put verlengd wordt. Het beschermt de put voor langere tijd tegen barsten of scheuren.

Duren deze werken lang?

Neen, dankzij ons systeem kunnen wij uitermate efficiënt te werk gaan, wel moeten wij de cement de tijd geven om te drogen.


Contacteer Nu Flow voor al uw putrenovaties!

Onze referenties


Putrenovatie woning Mater

Laatste Nieuws